banner32
banner33
banner31

Beste Açar’dan Kayahan itirafı: Sözünü dinlemedim çok pişmanım!.

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, Sinan Özedincik ve Sonat Bahar'ın A Para'daki programı 'Biz Bize'ye konuk oldu. 2015 yılında hayatını kaybeden Kayahan'ın son sözlerini açıklayan Açar, "Babamın sözünü dinlemedim, çok pişmanım" dedi. İşte Beste Açar'ın samimi açıklamaları..

21 Mayıs 2023 Pazar 11:10
Beste Açar’dan Kayahan itirafı: Sözünü dinlemedim çok pişmanım!.

A Para kanalında yayınlanan Sinan Özedincik ile Sonat Bahar'ın sunduğu Biz Bize programına konuk olan Beste Açar samimi itiraflarda bulundu..

İşte Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın dikkat çeken açıklamaları:

Beste Açar’dan Kayahan itirafı: Sözünü dinlemedim çok pişmanım!

- Müziğin içine doğdum, konservatuvar mezunuyum. Ama eşimin de desteğiyle müzik dünyasına girdim. Kayahan'ın kızı olmak büyük beklenti yaratıyor, hatta yargılıyor ilk başta herkes. Yüzde yüz kabul görmek zaten mümkün değil. Ama çok sevdiler şarkımı. 'Canım Seni Çekiyor' adlı sözü ve bestesi bana ait. Rahmetli Kerim Tekin'in 'Kar Beyaz' şarkısının sözleri de bana aitti. Kemal Başbuğ ilk klibimi çekti. Babası Erşan Başbuğ da babamın ilk klibini çekmişti.

.

- Babamın şarkılarının yeni hallerini de seslendireceğim. Babama yazdığım şarkı da var.

Beste Açar’dan Kayahan itirafı: Sözünü dinlemedim çok pişmanım!

- Babam hep karanlıkta çalışıyordu, kendine yazdığı tek şarkı da 'Odalarda Işıksızım'.

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.