banner32
banner33
banner31

“ Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu İle Fatih Erkoç TSM Korosu Bin Kişiye Müzik Ziyafeti Sundu

22 Nisan 2024 Pazartesi 11:33
“ Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu İle Fatih Erkoç TSM Korosu Bin Kişiye Müzik Ziyafeti Sundu

      Başarıları ülkemiz sınırlarını aşan, en büyük TSM Korosu ünvanına sahip Çağdaş Müzik Derneği ile Bursa’dan adamıza gelen, Fatih Erkoç TSM Korosu’nun ortaklaşa gerçekleştirdikleri konseri bin kişi izledi. Çağdaş Müzik Derneği Başkanı, koro şefi Ersin Tünay’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, YILDIZLARIN ALTINDA adlı konser iki saat sürdü.

     Fatih Erkoç TSM Korosu’nun şefi Bahadır Sevik ile TRT solistlerinden Zeyneb Altuntaş’ın da konuk olarak sahne aldıkları konser izleyicilerden tam not aldı. Toplamda yüz on korist, on saz sanatçısı ve iki koro şefinin sahne aldığı konser izleyicileri büyüledi.

     19 Nisan Cuma akşamı YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konser, hafızalarda çok güzel izler bıraktı. Aynı konserin tekrarı, yakın bir zamanda Bursa’da gerçekleştirilecek.

    Ülkemizin en prestijli korolarından Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu, Mayıs ayında Mısır’ın Şarm El-Şeyh şehrinde gerçekleştirilecek olan, 6. Uluslararası Türk Müziği Korolar Festivali’nde ülkemizi temsil edecek.

Son Güncelleme: 22.04.2024 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.