banner32
banner33
banner31

Yeni moda 'Mafya eşi'

29 Ocak 2024 Pazartesi 10:12
Yeni moda 'Mafya eşi'

Popüler dizi The Sopranos'un yayınlanmasının üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen, mafya patronu Tony Soprano'nun eşi Carmela, TikTok'da 127 milyondan fazla izlenme toplayan görünümüyle şimdi yeni bir moda çılgınlığına ilham veriyor.

Popüler televizyon dizisi "The Sopranos" un tanıtılmasının üzerinden 25 yıl geçmiş olmasına rağmen, dizideki mafya babası Tony Soprano'nun eşi Carmela, şimdilerde yeni bir moda çılgınlığına ilham veriyor. Elmasları ve mücevherleri, çita desenli deri mantoları ve takımları, kürk mantolarıyla tam bir mafya lideri eşi portresi çizen Carmela, popüler TikTok uygulamasında 127 milyondan fazla izlenmeyle ünlülerin de radarında.

SOSYAL MEDYA AKIMI

Bu çılgınlığı ilk ortaya atan ve TikTok'ta 234 bin takipçisi bulunan New Yorklu influencer Kayla Trivieri oldu. "Temiz kız dönemi bitti, mafya karısı dönemi başladı" diyen Trivieri, bu yeni modayı anlatan videolar paylaştı. TikTok'ta "mafya liderinin karısı" başlığıyla yayımlanan videolarda nasıl mafya eşi gibi görünülebileceği
önerileri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.