banner32
banner33
banner31

Yaşanan Olaylardan Ders Çıkarırken Sınıfta Kalmayalım

21 Mart 2023 Salı 10:39
Yaşanan Olaylardan Ders Çıkarırken Sınıfta Kalmayalım

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “yapı denetimi için bağımsız iç deneyim sistemi kurmalıyız. Gerekli mevzuatı hazırlamak iktidar ve muhalefet olarak ortak sorumluluğumuzdur” dedi.
Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Küçük “yaşanılan olaylardan ders çıkarırken sınıfta da kalmamalıyız” diye konuştu.
Küçük açıklamalarına şöyle devam etti;
Deprem ve doğal afetler siyaset üstü bir konudur. Deprem sonrası maddi ve manevi kayıplar konuşulurken toplum psikolojisini pek ele almadık. Yapılan işlerin izlenmesi, denetlenmesi ve raporlanması adına kurulan komiteler çok önemlidir. Burada kamuoyu adına doğru bilgilendirme yapmak içinkomitelerde çalışma yürütüyoruz. Bu bağlamda deprem sonrası toplum psikolojisi için çalışmalıyız. Çocuklar ve yaşlıların kaygısı artıyor. Bunu gidermek adına hem yasal hem de sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.
PROBLEM YERİNE ÇÖZÜMÜ ORTAYA KOYMALIYIZ
Sürekli problemi ortaya koymayı bırakmalıyız diyen Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “sorun zaten bellidir. Yarın ne olacağımız belli değil. Biz siyasiler nasıl doğal afetler siyaset üstü diyorsak ortak akılla hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.