banner32
banner33
banner31

Galatasaray'dan kaçarak ayrılmıştı, bin pişman oldu! 5. lige gönderildi

Galatasaray'ın yeni sezonda anlaşma sağladığı Okan Buruk döneminde yaşanan ilk ayrılıklardan biri Sarı-Kırmızılılar'ın altyapısından yetişerek büyük umutlar vadeden Bartuğ Elmaz olmuştu. Galatasaray'dan ayrılarak Fransız ekibi Marsilya'nın yolunu tutan 19 yaşındaki oyuncu burada büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...

15 Eylül 2022 Perşembe 09:11
Galatasaray'dan kaçarak ayrılmıştı, bin pişman oldu! 5. lige gönderildi

Galatasaray'da Okan Buruk'un göreve getirilmesinin ardından yaşanan ilk ayrılık genç futbolcu Bartuğ Elmaz ile yaşanmıştı. Burak Elmas başkanlığı döneminde, Bartuğ Elmaz'ın yeni sözleşme görüşmelerine bizzat katılmış ancak sonuç alamamıştı. Daha sonra oyuncunun Marsilya ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı iddiaları ayyuka çıkınca Bartuğ Elmaz kadro dışı bırakılmıştı.

BİN PİŞMAN OLDU!

bartug-elmaz-1643619875-79414

Sarı-Kırmızılı takımda istediği kadar forma şansı bulamayan ve kendisini geliştiremeyeceğini düşünmesi üzerine adeta Galatasaray'dan kaçarak Marsilya'nın yolunu tutan genç futbolcu, verdiği bu karar sonrası adeta bin pişman oldu... A takım için Fransa’ya giden 2003 doğumlu Bartuğ, Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor tarafından genç takıma gönderildi.

5. LİGE GÖNDERİLDİ

62bca36b2af10718507a6034

19 yaşındaki orta saha oyuncusu şu anda Marsilya’nın genç takımıyla Fransa 5’nci liginde mücadele ediyor. Yeni hocası Yann Daniélou ligin ilk iki maçında Bartuğ’a 90’ar dakika şans verdi.

BARTUĞ ELMAZ FOTOĞRAFLARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.