banner32
banner33
banner31

Federasyon düğmeye bastı! Karşılaşma 2-0'dan devam mı edecek?

Galatasaray-Alanyaspor maçının artçıları devam ediyor. Karşılaşmadan son dakika yediği golle 2-2 beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılıların TFF'ye başvurduğu iddia edildi. Gerekçe olarak, maçın ikinci yarısında yardımcı hakemin sahaya girip topu kendi isteğiyle dışarı atması gösterildi. Galatasaray'da bunu kullanarak maçta kural hatası yapıldığını ifade etti.

02 Kasım 2022 Çarşamba 10:42
Federasyon düğmeye bastı! Karşılaşma 2-0'dan devam mı edecek?

Galatasaray'ın Alanyaspor maçı hakkında TFF'ye başvuruda bulunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, maçın 65. dakikadan itibaren tekrar edilmesi için girişimlere başladığı ifade edildi.

"KONUŞULACAK BİR TARAFI YOK"

61bd0ac74e3fe01520c3c47a

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Alanyaspor maçının ardından "Bu maç konuşulacak hiçbir tarafı olmayan bir maç haline geldi. Bilerek bu hale getirdiler. Önce bu atamayla bunu bu şekle soktular. Galatasaray düşmanlığıyla bilinen bir hakemi böyle bir maça atayarak hafta içi yaptığımız basın toplantısında, ki her kelimesiyle arkasındayız ve doğruyu söyledik, kendi hatalarımızı da konuştuğumuz, kendi öz eleştirilerimizi de yaptığımız bir basın toplantısıydı. Bu şekilde giderse lig bitmeyecek. Biz bitirtmeyiz!" demişti.

TOPU UZAKLAŞTIRMAK İÇİN SAHAYA GİRMİŞTİ

Screenshot_1

Alanyaspor'un atak yaptığı esnada saha içine giren yardımcı hakem, topu ayağıyla kenara atıp maçın durmamasını sağlamıştı. Alanyaspor'un da atağı kesilmemiş ve Akdeniz ekibi hücumuna devam etmişti. Bu olay sonrası sarı-kırmızılılar TFF'ye maçta kural hatası olduğu için başvuruda bulundu.

"65'TEN SONRA 2-0 OLARAK DEVAM ETSİN"

wblOcAaK90eLWxPd-I88iA

Galatasaray yönetiminde yer alan hukukçulara göre yardımcı hakemin yaptığı bu olay kural hatası. Kulübün istediği ise, 2-0 olan maçın 65'ten itibaren aynı şartlarda tekrar oynanması. TFF'nin iste bu başvurunun ardından hakemler ve MHK'dan görüş istediği ifade edildi. (Fanatik)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.