banner32
banner33
banner31

'Bu kez kesin olarak bitti!'

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da geçtiğimiz sezon başında takıma katılan Cristiano Ronaldo için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımın başına getirilen teknik direktör Erik ten Hag'ın Portekizli yıldızı birçok maçta yedek kulübesinde bırakmasının ardından tartışmalar çıkmıştı. Son olarak Manchester City ile oynanan derbide forma şansı bulamayan Ronaldo'nun, Kırmızı Şeytanlar ile ipleri tamamen kopardığı ve devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edildi.

04 Ekim 2022 Salı 08:47
'Bu kez kesin olarak bitti!'

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında deplasmanda Manchester City ile karşı karşıya gelen Manchster United, müsabakadan 6-3'lük mağlubiyetle ayrılmıştı. Konuk ekibin teknik direktörü Erik ten Hag'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kırmızı Şeytanlar'ın Manchester derbisinde aldığı ağır yenilgi kamuoyunda tartışılırken, bir diğer konuşulan konu ise Cristiano Ronaldo'ydu...

OYNAMAMA SEBEBİ MERAK EDİLDİ

OYNAMAMA SEBEBİ MERAK EDİLDİ

Manchester City maçına yedek kulübesinde başlayan ve karşılaşmada forma şansı bulamayan Cristiano Ronaldo'nun oynamama sebebi merak ediliyordu.

"SAYGIMDAN OYNATMADIM"

"SAYGIMDAN OYNATMADIM"

Manchester United'ın Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag, müsabakanın ardından "Cristiano ve büyük kariyerine olan saygımdan ötürü onu oyuna alamazdım" ifadelerini kullanmıştı.

OCAK AYINDA AYRILMAK İSTİYOR

OCAK AYINDA AYRILMAK İSTİYOR

Telegraph'ın haberine göre; ten Hag'ın bu açıklamasının ardından Cristiano Ronaldo, Manchester United ile ipleri tamamen kopardı ve ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

ENGEL OLUNAMAYACAK

ENGEL OLUNAMAYACAK

Sezon başında ısrarlarla takımda kalan Portekizli yıldıza bu kez engel olunamayacağı ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi.

BU SEZON TEK GOLÜ VAR

BU SEZON TEK GOLÜ VAR

Bu sezon 6 lig maçında 207 dakika sahada kalabilen Cristiano Ronaldo henüz ağları sarsamadı. Ronaldo'nun bu sezonki tek resmi golü ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sherriff maçında geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.