banner32
banner33
banner31

Eşini kaybetmişti... Özgü Namal yıllar sonra ortaya çıktı

05 Ağustos 2022 Cuma 09:59
Eşini kaybetmişti... Özgü Namal yıllar sonra ortaya çıktı

Eşinin ani vefatıyla zor günler yaşayan ve uzun süredir de ekranlardan uzak olan Özgü Namal, yıllar sonra ortaya çıktı. İki çocuk annesi Özgü Namal, zor günleri atlattı. Keyifli halleriyle böyle görüntülendi....

Özgü Namal, evlendikten sonra şehir dışına yerleşmişti. İki çocuk annesi olan başarılı oyuncu, yıllar sonra ilk kez görüntülendi.

Habertürk'ün haberine göre; eşini kaybettikten sonra zor günler geçiren ve bu günleri atlatmaya başlayan Özgü Namal, Bodrum'da tatil yapıyor.

Ortakent'te bulunan bir otelde çocukları ile birlikte olan Özgü Namal, oldukça keyifliydi. Ünlü oyuncu sadece bir gün sonra çocukları ile plaja indi.

Denize girmeyip onlar ile ilgilenen ve yanındaki arkadaşları ile sohbet eden 43 yaşındaki oyuncu, sonrasında evinin yolunu tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.