banner32
banner33
banner31

Demet Özdemir'in ilk gelinliği Oğuzhan Koç'un ise ayakkabısı dalga konusu oldu!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir yağmur engeline takılıp düğünlerini 2 gün erteledi ve sonunda dün gece muratlarına erdi. "Sonsuza kadar evet" diyen çiftin kendilerine özel olarak tasarlanan smokin ve gelinlikleri olay oldu. Demet Özdemir'in ilk gelinliği Oğuzhan Koç'un ise ayakkabısı sosyal medyada en çok konuşulan konuydu.

29 Ağustos 2022 Pazartesi 09:35
Demet Özdemir'in ilk gelinliği Oğuzhan Koç'un ise ayakkabısı dalga konusu oldu!

Acun Ilıcalı ile yapımcı Faruk Turgut'un nikah şahidi olduğu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününe ünlüler akın etti. Demet Özdemir düğünde tam 3 gelinlik giydi.

Çiftin şaşalı düğününde en çok konuşulan konu ise Demet Özdemir'in gelinliği oldu. İlk gelinliğin dışında ise damatın boyunu uzatmak için giydiği ayakkabısı ikinci sıradaydı.

HALIKAYMAZ VE TOPUKLA AYAKKABI YORUMLARI YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un seçimleriyle dalga geçti.

Kimi Oğuzhan Koç'un ayakkabına takıldı kimi Demet Özdemir'in ilk gelinliğini halı kaymaza benzetti. İşte sosyal medyada yapılan yorumların bazıları:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.