banner32
banner33
banner31

Yunanistan'da Fatih Terim çılgınlığı! 'Panathinaikos'ta fırtına'

Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaştığı haberleri Yunan basınında da manşetlere taşındı. Ülkenin önde gelen basın yayın kuruluşları Jovanovic'in yerine Fatih Terim'in getirildiğini okuyucularına aktardı.

27 Aralık 2023 Çarşamba 11:30
Yunanistan'da Fatih Terim çılgınlığı! 'Panathinaikos'ta fırtına'

Fatih Terim, Panathinaikos yolunda! Tecrübeli teknik adamın Yunan ekibiyle 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı ve sözleşme imzalamak için yarın Yunanistan'a gideceği vurgulandı. Yunan basını Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaştığı haberlerini manşetlere taşıdı. Fatih Terim'in Pana ile anlaştığı haberler "Panathinaikos'ta fırtınalı gelişme" başlığıyla okuyuculara aktarıldı.

PANA İLE ANLAŞMA TAMAM!

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktölük için Fatih Terim ile anlaşma sağladı. Son olarak 2021-22 sezonunun yarısına kadar Galatasaray'da görev alan tecrübeli teknik adam, daha sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Fatih Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

YUNANİSTAN'DA FATİH TERİM ÇILGINLIĞI!

Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaştığı haberleri kısa sürede Yunanistan'da manşetlere taşındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.