banner32
banner33
banner31

YDP'de adaylık için 3 isim değerlendirmede

25 Nisan 2023 Salı 11:17
YDP'de adaylık için 3 isim değerlendirmede

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Talip Atalay 25 Haziran’da yapılacak ara seçimlerde, Yeniden Doğuş Partisi’nin kendi adayını çıkaracağını söyledi.

Kanal T’de yayınlanan Günaydın Kıbrıs programında Pınar Gözek’in sorularını yanıtlayan Atalay, seçimlerin ülkeye faydalı bir şekilde sonuçlanmasını ve kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

SEÇİMDE İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ

Bu seçimde YDP’nin diğer partilerle ittifak yapmayacağını vurgulayan Atalay, “şu anda 3 isim üzerinde değerlendirme yapıyoruz. Çarşamba günü MYK toplantımız olacak. Kısa zaman sonra adayımızı açıklayacağız. Partimiz adına en iyi sonucu alacağımızı umuyorum. Bu çerçevede tüm seçmenlerimizden partimizin adayına oy istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İLÇE KURULTAYLARI BAŞLIYOR

İki ay içerisinde bütün ilçelerde kurultayların yapılacağını hatırlatan Atalay, “hemen akabinde de genel kurultay yapılacak ve kadrolarımız tekrardan güven tazeleyecekler” dedi.

DEPREM FELAKATİ NEREDEYSE UNUTULDU

Ülkede yaşanan güven sorununa da değinen Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Talip Atalay, siyasilere ve STK’lara ciddi anlamdan bir güvesizlik var. Şu anda en büyük sorun budur ve geleceğimiz adına büyük tehlikedir. Maalesef ciddi anlamda gündem hızlı bir şekilde değişiyor. Deprem felaketi neredeyse unutuldu. Sadece acıyı yaşayanlar hatırlıyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.