banner32
banner33
banner31

Yatçılar KKTC’nin 40. yılını selamladı

15 Kasım 2023 Çarşamba 12:36
Yatçılar KKTC’nin 40. yılını selamladı

Mersin Konsolosluğu ve KKTC Yelken Kürek Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen ve Dr Zafer Türkmen komadorluğunda (kaptanlığında) Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılım sağlayan 26 yatçı önce Karpaz Gate Marinaya , dün öğlen saatlerinden  itibaren de Girne Delta Marina tesisine bağlandılar.

Ralli ile gelen yerli ve yabancı denizciler 2023 tarihlerinde marinada yapılacak “KKTC 40. Yıl Etkinliklerine” katıldıktan sonra 16 Kasım 2023 tarihinde marina önünde, denizde, tüm tekneler bir Sevgi Çemberi yaparak Girne Delta Marina’yı selamlayacaklar ve marinaya tekrar bağlanacaklar. Bu arada havadan dronla çekim yapılacak, yerel ve ulusal basın da bu ziyareti izleyecek.

Delta Marina tesisinde verilen kokteyl ve anılarının tazelenmesiyle keyifli saatler geçiren yatçılar KKTC’nin kurulusunun 40. yıl kutlamalarında Girne önlerinde gösteri yaparak  yeni bir heyecan getirecek olan yatçılar17 kasım tarihinde adadan ayrılacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.