banner32
banner33
banner31

Yasa geri çekilmez ve süreç aynı şekilde devam ederse eylemlerimiz sürecek

12 Nisan 2023 Çarşamba 12:23
Yasa geri çekilmez ve süreç aynı şekilde devam ederse eylemlerimiz sürecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası’nın (El-Sen) AKSA ile yeni sözleşmeye olanak sağlayan Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’na karşı başlatmış olduğu eylemin 15’inci güne girildi.

El-Sen yetkilileri ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu ikinci görüşmesini gerçekleştirirken, sorunun çözümüne yönelik bütün formüller masaya yatırıldı.

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası’na konuşan El-Sen Başkanı Çağlayan Cesurer, KIB-TEK’in tek bir firmanın eline bırakılmaması için mücadelelerinin sürdüğünü kaydetti.

Cesurer, Amcaoğlu’yla yaptığı görüşmeye de değinerek, “Gerek yasanın geri çekilmesi gerekse de farklı bir düzenlemeye gidilmesi hususu masadadır” dedi.

Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın geri çekilmemesi ve sürecin aynı şekilde devam etmesi durumunda eylemlerinin süreciğine vurgu yapan Cesurer, “Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Postası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.