banner32
banner33
banner31

Uzmanından Kritik Uyarı Geldi

18 Nisan 2024 Perşembe 11:27
Uzmanından Kritik Uyarı Geldi

Ülkemizin tanınmış göğüs hastalıkları uzmanlarından Prof.Dr. Füsun Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çöl tozu fırtınası konusunda halkı uyardı.

Yıldız paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

ÖNEMLİ!!!
Sevgili arkadaşlarım 
Bugün adamızda çöl tozu fırtınası nedeniyle hava kalitesi çok düşük. Sabahtan beri astım, KOAH ve alerjik problemleri olan hastalarım solunum sıkıntısı, öksürük, hapşırma ve geniz akintisi sorunlarının arttığı şeklinde mesajlar yolluyor. Bunun üzerine Meteroloji Daire Baskanimiz Sinan Güneş beyle görüşerek çöl tozu firtinasi olduğunu doğruladım. Lütfen gerekli olmadıkça sokağa çıkmayın, çıkmak zorunda iseniz maske kullanın, açık havada egzersiz ve spor yapmayın.Ne yazık ki doğaya verdigimiz zarar ila olusan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin kontrolden çıkmasi sağlığımızı bozan bu tür ektrem doğa olaylarının sıklığının artmasına neden oldu. Yeşili, doğayı, denizlerinizi, suyumuzu ve doğada yaşayan canlıları koruyalım. Sağlıklı günler dilerim

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.