banner32
banner33
banner31

Töre, Girne İlçesinde Ziyaretler Gerçekleştirdi…

06 Mart 2024 Çarşamba 13:18
Töre, Girne İlçesinde Ziyaretler Gerçekleştirdi…

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Girne ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Töre bu kapsamda ilk ziyaretini, Girne Kaymakamlığı’na yaptı.


Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu ve görevli personel tarafından karşılanan Töre, Kaymakamlık çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 


Kaymakam Özcemoğlu, Başkan Töre’ye ziyaretin dolayı teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Özcemoğlu, Girne’de yol probleminin çözülmesi yönünde adımlar atıldığını diğer sıkıntılarında aşılması adına hükümetle birlikte çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, Girne’nin KKTC’nin üçüncü büyük şehri olduğunu belirterek, bölgenin hem turizm hem de eğitim alanında geliştiğine dikkat çekti.
Girne’de yaşayan ciddi bir nüfus olduğunu kaydeden Başkan Töre, Girne’yi daha yaşanabilir hale getirmenin görevleri olduğunu söyledi, başarılar diledi.
Başkan Töre, Girne’nin doğusunda bulunan Çatalköy, Acapulco, Girne yollarının tamamlanmasının ardından bölgede rahatlama olacağını en önemlisinin de dağ yolunda yapılacak çalışma olduğuna vurgu yaptı. Bu bağlamda da hükümetin gerekli adımları atacağını ifade etti.
Töre, Kaymakam Özcemoğlu nezdinde Girne sakinlerine esenlikler diledi.
Başkan Töre, Girne Kaymakamlığı’nda görevli personel ile de sohbet etti, KKTC ve Türkiye bayraklı flamaları hediye etti
GİRNE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ…
Başkan Töre, temasları kapsamında Girne Polis Müdürlüğüne de ziyaret gerçekleştirdi.


Burada Girne Polis Müdürü  Ali Adalıer ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Töre, birimleri ziyaret ederek personel ile bir araya geldi.


Girne Polis Müdürü Ali Adalı ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Töre’yi aralarında görmenin kendilerini mutlu ettiğini, Girne Polis Müdürlüğü olarak devletin huzuru ve halkın güvenliği için görevlerini ifa ettiklerini söyledi.


Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, Girne’de nüfus ve turizm faaliyetlerinin çok ciddi şekilde arttığını ve polise daha fazla görev düştüğünü kaydetti.
Cürümleri önlemenin devletin boynunun borcu olduğunu belirten Başkan Töre, polisin bu bağlamda dürüst ve cesur olarak üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yaptığını ifade etti.
Töre, cezaevinin dolup taştığını ve ülkede yaşanan suçların artmasının kendilerini üzdüğünü söyledi, görev yapan personele başarılar diledi.


Töre, ziyarette anı defterini de imzaladı. 
GİRNE İTFAİYESİ…
Töre, bir sonraki ziyaretini Girne İtfaiyesine yaptı.


Girne İtfaiyesi Bölge Amiri Nazım Haktan tarafından karşılanan Töre, itfaiye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.
Töre, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yangın tehlikesi ile karşı karşıya kalınacağını bu bağlamda sadece itfaiyeye değil vatandaşa da önemli görevler düştüğünü söyledi.
GİRNE PAZARI…
Başkan Töre, Girne temaslarının sonunda Çarşamba pazarını ziyaret etti.
Ziyaret sırasında esnaftan alış veriş yapan Töre’ye , Pazar esnafı sorunlarını dile getirdi.
Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar da görüşen Töre, talepleri de dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.