banner32
banner33
banner31

Talip Sancar isyan etti

15 Nisan 2024 Pazartesi 11:38
Talip Sancar isyan etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Fahri  Tanıtım Başkanı Talip Sancar, ülke siyasilerinin vakfın güçlendirilmesi adına vaatlerinin bol olduğunu ancak verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sancar şunları kaydetti;
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kendi bünyesinde köklü kuruluş ve ailelerin desteklediği, halkın küçükten büyüğe tanıdığı, savunma sanayisiyle ortak ilerleyen ve yine kökleri uzun uzadıya devam eden bir vakıftır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımızın başkanlığını yürüttüğü ve sonsuz saygımızla vatan sevgimizi tetikleyen bir vakıf olduğunu özellikle belirtmek isterim. Ben bu vakfın tanıtımını yapabilmek adına türlü projelerle KKTC ‘de sesimizi duyurdum. Ancak amacı bizleri savunan şanlı askerlerimize destek güden orduyla askerin arasında gönül köprüsünü kurup güçlendiren bu vakfa ülkemizin siyasilerinden, kurum ve kuruluşlardan hiçbir destek gelmemektedir. Vakfımızın için yapılan hiçbir projeye destek verilmemiştir Bizleri koruyan askerlerimize ve bizleri savunan her bir projeye olan desteği silahlarımızı ve uçaklarımızı tanıtmak adına bir destek göremiyor yine ciddiyet içeren bir tavır alamıyoruz. Ben şimdilik bu şanlı vakfın başkanı olarak ve bundan gurur duyarak söylemeliyim ki her zaman başkan ben olmayacağım fakat bu değerli vakıf hak ettiği saygıyı elbet bir gün görecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.