banner32
banner33
banner31

Taçoy: Bu ülkede demokrasiyi kuran da bozan da UBP’dir

10 Ocak 2024 Çarşamba 09:43
Taçoy: Bu ülkede demokrasiyi kuran da bozan da UBP’dir

Genç Tv’de Mustafa Alkan’ın sorularını yanıtlayan UBP Milletvekili Hasan Taçoy, hedefinin Ünal Üstel değil vizyon sorunu olduğunu söyledi.

Üstel’in başkanlık süreci ile ilgili soruya karşılık, UBP Grup Toplantısında başkanlık için toplantı yapıldığını anlatan Taçoy, Üstel’in başkanlığına kendisi ve Ali Pilli’nin karşı çıktığını, bunun ardından yel değirmenlerine karşı savaşmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Ünal Üstel’i eleştirmekten vazgeçmeyeceğini ifade eden Taçoy, “ Kendisini eleştiriyorum diye bana disiplin  kuruluna sevk edileceğim söylendi” iddiasında bulundu.

Parti Meclisi’nin toplanmamasını eleştiren Taçoy, “ Ülkede demokrasi UBP’den geçer. Demokrasiyi kuran da bozan da UBP’dir” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.