banner32
banner33
banner31

Sibel Tatar, Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam Ve Turizm Ödülleri Törenine Katıldı

31 Mayıs 2023 Çarşamba 09:19
Sibel Tatar, Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam Ve Turizm Ödülleri Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Saygın Medya ve Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) iş birliği ile düzenlenen ‘Kuzey Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam ve Turizm Ödülleri törenine katıldı.

Sibel Tatar ödül töreni öncesi yaptığı açıklamada, KKTC’nin ilk özel televizyonu olan Kanal T’nin 27’nci yaşını doldurduğunu belirterek, ülkemizde medyada çalışanlar, alın teriyle çalışanlar ve emeği geçenler adına ödül almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Acapulco Resort Otel’de düzenlenen gecede, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde seçici kurulun belirlediği kendi alanında başarılı kişilere, kurumlara, markalara ve ünlü isimlere ödülleri takdim edildi.

Ödül gecesinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın kurduğu, eşi Sibel Tatar’ın ise 15 yıldan beridir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yaptığı  Kanal T'ye de en iyi TV kanalı ödülü verildi. Kanal T adına ödülü Kanal T haber müdürü Mahmut Doğan aldı.

Gecede ayrıca voleybol müsabakaları için Türkiye’de bulunan ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Melekler Takımı oyuncuları ile kafilesinin yanı sıra depremde yaşamlarını yitirenler de anıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.