banner32
banner33
banner31

Şehit Allahverdi Kılıç’a Yapılanı Unutmayacağız

08 Eylül 2023 Cuma 08:48
Şehit Allahverdi Kılıç’a Yapılanı Unutmayacağız

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Piyade Er Allahverdi Kılıç’ın Rumlar tarafından nöbet kulübesinde şehit edilişinin 27. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Küçük, “Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde vatani görevini yerine getirirken, 8 Eylül 1996 tarihinde Rum askerleri tarafından katledilen Piyade Er Allahverdi Kılıç’ı rahmetle ve saygıyla anıyorum. Kendisine yapılan saldırıyı unutmayacağız ve gelecek nesillere anlatmaya devam edeceğiz” dedi.
Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük mesajında şu ifadelere yer verdi;
Bundan tam 27 yıl önce yaşanan bu olay bizlere bir kez daha Anavatan Türkiye’mizin garantörlüğünün ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Bu bağlamda iki devletli çözüm ve Türkiye’nin etkin garantörlüğü kırmızı çizgimizdir. Bundan taviz vermemiz mümkün değildir. Bu duygularla Şehit Piyade Er Allahverdi Kılıç’a bir kez daha Allah’tan rahmet acılı ailesine de başsağlığı diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.