banner32
banner33
banner31

Savaşan: UBP Muhtarları toplum yaşantısında vazgeçilmez görüyor

19 Ekim 2023 Perşembe 22:25
Savaşan: UBP Muhtarları toplum yaşantısında vazgeçilmez görüyor

UBP Grup Başkanvekili, Lefkoşa İlçe Başkanı Dr. Ahmet Savaşan Muhtarlar Günü nedeniyle kişisel sosyal medya hesabında yayınladığı mesajında devletinin idaresini omuzlamış Ulusal Birlik Partisi’nin, muhtarları ve muhtarlığı, toplum yaşantısında temel ve vazgeçilmez gördüğüne dikkat çekti.

Savaşan’ın mesajı şöyle:

Devlet yönetimi açısından hayati öneme sahip muhtarlarımız ve muhtarlık, “halkın sesi, hakkın sesidir” anlayışını benimsemiş ve şimdiye kadar muhtarlarımızla işbirliği halinde hareket ederek devletinin idaresini omuzlamış Ulusal Birlik Partimizin, toplum yaşantımızda temel ve vazgeçilmez gördüğü kişi ve yapılardır.

Bundan sonra da muhtarlarımıza, KKTC’nin yüceltilmesi ve Kıbrıs Türk halkına hizmet ve onun nabzının tutulması açısından gereken değeri göstermekten çekinmeyeceğimizi altını çizerek, “Muhtarlar Günü”nde bütün muhtarlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.