banner32
banner33
banner31

Sancar'dan 29 Ekim Mesajı: Bugün Anavatanımız Türkiye’nin geldiği nokta bizleri gururlandırıyor

28 Ekim 2023 Cumartesi 15:51
Sancar'dan 29 Ekim Mesajı: Bugün Anavatanımız Türkiye’nin geldiği nokta bizleri gururlandırıyor

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “bugün Anavatanımız Türkiye’nin geldiği nokta bizleri gururlandırıyor” dedi.

Sancar, “Türkiye Cumhuriyet bugün tam 100 yaşına girmiştir ve coşkuyla kutlanmaktadır. Bizlerde yavru vatan KKTC’de bu coşkuya ortak olmaktayız. Garantör ülkemiz ve yegana güvencemiz Türkiye’nin güçlü olması sadece bizlere değil tüm yardıma muhtaç milletlere umut olmaktadır” ifadelerini kullandı.

Yazılı bir açıklama yapan Sancar şunları söyledi;

Cumhuriyetin ilan edilişinin100. yıl dönümünü kutladığımız bugün, millet olarak bizim iftihar günümüzdür. Bu vesileyle kurtarıcı ve kurucu Meclisimizin ilk Başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz vatanımızı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.