banner32
banner33
banner31

Redif: 23 Nisan Türk Milletinin Dönüm Noktasıdır

22 Nisan 2024 Pazartesi 12:06
Redif: 23 Nisan Türk Milletinin Dönüm Noktasıdır

Cypfruvex Genel Müdürü Cemal Redif 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Redif mesajında şunları kaydetti;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Anavatan Türkiye ile aynı duygu birliğiyle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
"Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ışığında milli egemenliği ilan edilişinin 104. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi,  istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır.
Bizler de KKTC’de her şeyin en iyisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için yarınlarını planlamaya devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm  kahramanlarını  saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
Büyük Atatürk´ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu güzel günde, geleceğin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.