banner32
banner33
banner31

Reçete yolsuzluğu ile ilgili tutuklanan 3 zanlı bugün mahkemeye çıkarılacak

05 Ekim 2023 Perşembe 10:03
Reçete yolsuzluğu ile ilgili tutuklanan 3 zanlı bugün mahkemeye çıkarılacak

Ülke geneline yayılan ve büyük yankı uyandıran “sahte reçete yolsuzluğu” kapsamındaki soruşturmalar sürüyor.

Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında dün tutuklanan iki doktor ve bir eczacı bugün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

BUGÜNE KADAR TOPLAMDA 25 KİŞİ TUTUKLANDI

Polisin sahte reçete düzenlenmesi olayıyla ilgili soruşturmasında bugüne kadar 11’i eczacı, 8’i doktor ve 6’sı da farklı mesleklerden kişiler olmak üzere toplam 25 kişi tutuklandı. 

13 KİŞİ TUTUKSUZ YARGILANACAK

Sahte reçete soruşturması kapsamında Gazimağusa’da tutuklanan bir doktor, iki eczacı ve bir eczacı kalfası dün teminatla serbest bırakılırken, Lefkoşa’da ise üç eczacı ve dört doktor teminat karşılığında serbest bırakıldı. Geçtiğimiz haftalarda mahkemeye çıkarılan sivil sahışların ikisine dava okunup serbest bırakılmıştı. Şu an da tutuklu bulunan zanlı sayısı ise 10.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.