banner32
banner33
banner31

Prof. Dr. Hasan Amca YÖDAK üyeliğine seçildi

10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:53
Prof. Dr. Hasan Amca YÖDAK üyeliğine seçildi

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu (ÜAKK) toplantısı, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) üye seçimi gündemiyle 9 Mayıs Salı günü, saat 11.00’de Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi’nin (ARUCAD) "Bilgi Merkezi Konferans Salonu"nda gerçekleştirildi. Toplantıya ÜAKK üyeleri ve YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı katıldı.

Toplantıda, YÖDAK üyeliği için başvuru yapan adaylar değerlendirildi ve oylama yapıldı. Ancak yeterli oy sayısı sağlanamadığından, seçim ikinci tura kaldı ve ikinci turda yapılan oylama sonucunda Prof. Dr. Hasan Amca YÖDAK üyeliğine seçildi. Bu seçim, Prof. Dr. Mehmet Hasgüler'in görev süresinin dolması nedeniyle yapılmıştı.

Avcı, toplantının kapanış konuşmasında, tüm ÜAKK üyelerine ve adaylara teşekkür ederek, Cumhuriyet Meclisi'nden seçilecek YÖDAK üyesi ile eksik üyelerin tamamlanacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.