banner32
banner33
banner31

Özgey: 25 Haziran’da 25. Vekil, Ulusal Birlik Partisi için hiç de zor değil…

26 Mayıs 2023 Cuma 12:16
Özgey: 25 Haziran’da 25. Vekil, Ulusal Birlik Partisi için hiç de zor değil…

Ulusal Birlik Partisi Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey, 25 Haziran’da yapılacak olan ara seçimlere tüm güçleri hazırladıklarını belirterek, “milletvekilliği Ara seçimini, sadece Ali Başman’ın değil, hepimizin, Ulusal Birlik Partisi’nin bir sınavı olarak görüyor, hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz” dedi.

Özgey yazılı bir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Ulusal Birlik Partisi olarak 25 Haziran’da yapılacak ara seçim için çalışmalarımızı tüm gücümüzle yoğunlaştırmış bulunmaktayız.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Üstel başta olmak üzere, genel merkezimiz, ilçe örgütlerimizle, örgütsel gücümüzü tam kapasite ile sahaya yansıtarak, Adayımız, kardeşimiz Ali Başman’ın seçimden başarı ile çıkması tek hedefimizdir.

Milletvekilliği Ara seçimini, sadece Ali Başman’ın değil, hepimizin, Ulusal Birlik Partisi’nin bir sınavı olarak görüyor, hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz.

Lefkemizde ve bağlı bölgelerimizde yaptığımız ilk çalışmalarda, elde ettiğimiz ilk görüşler doğrultusunda, şunu belirmek isterim ki; Ali Başman’ın adaylığı hem parti üyemizde hem de vatandaşımızın gözünde dikkate değer bir heyecan yaratmıştır.

1950’li yıllardan itibaren yarattığımız ekonomik gelişim içerisinde, öz sermayesi ve girişim ruhuyla KKTC markası haline gelmeyi başarmış bir ailenin evladı, Ali Başman’ın kendi ülkesi ve kendi insanı için şimdi mecliste, siyasette çalışmaya devam edeceğini görmek bizler için de çok değerlidir.

Ali Başman gibi ailesi, dostları, iş ve spor dünyası içerisinde sevilen bir ismin, 24 Milletvekilimizle birlikte mecliste yer alması için çalışmaya devam edeceğiz.

25 HAZİRAN’DA 25. VEKİL, ULUSAL BİRLİK PARTİSİ İÇİN HİÇ DE ZOR DEĞİL… 25’TE 25 İÇİN HEP BİRLİKTE SAHADAYIZ, KAZANACAĞIZ…

ADİL ÖZGEY

UBP LEFKE İLÇE BAŞKANI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.