banner32
banner33
banner31

Özersay’dan Önemli Uyarı

31 Ekim 2023 Salı 11:25
Özersay’dan Önemli Uyarı

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay  üniversite adı altında faaliyet gösteren bazı kuruluşların ülkeye öğrenci kisvesi altında kaçak işçi getirdiklerini söyledi, yaşanan son olayı örnek gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özersay şunları söyledi;

Bir üniversite rektörü ve çalışanı öğrencilerden okul harçlarını aldıktan sonra KENDİ CEBİNE atıyor ve tutuklanıyor. Bu ülkede üniversite adı altında faaliyet gösteren bazı kuruluşların ülkeye öğrenci kisvesi altında KAÇAK İŞÇİ getirdikleri artık herkes tarafından biliniyor. Bazı üniversitelerin kayıt yaptıran öğrencilerini arayıp sormamaları, takip etmemeleri sonucunda ülkeye öğrenci adı altında gelen bazı kişilerin güney Kıbrıs'a kaçak olarak girmeye çalıştıkları da iddia ediliyor.

Üniversite olduğunu iddia eden bu türden kurumlarla ilgili KAPATMAK DA DAHİL derhal radikal tedbirler alınmazsa çok değil 4-5 yıl sonra yüksek öğrenim faaliyetlerini olması gerektiği gibi düzgün ve kaliteli şekilde yürütmeye çalışan üniversiteleri de tamamen bitirmiş olacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.