banner32
banner33
banner31

Maliye Bakanı Özdemir Berova, Bakanlığının Çalışan Kadın Personellerini Ziyaret Etti

08 Mart 2024 Cuma 12:38
Maliye Bakanı Özdemir Berova, Bakanlığının Çalışan Kadın Personellerini Ziyaret Etti

Maliye Bakanı Özdemir Berova, bakanlığının çalışan kadın personellerini ziyaret ederek, karanfil takdim etti. ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nü kutladı. 

Bakan Berova’ya, bakanlık bürokratları da eşlik etti. 

Kadın personeller ile karşılıklı sohbet eden Bakan Berova,  özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Toplumun yarısını oluşturan kadınların, toplumdaki yeri ve önemine işaret eden Maliye Bakanı Özdemir Berova, kadının ekonomi, siyaset ve sosyal yaşam gibi hayatın her alanında çok önemli katkılar sağladığının altını çizdi. 

Bakan Berova; “Türk toplumunda kadının saygın bir yeri vardır. Nüfusumuzun yarısını teşkil eden kadınlarımız, toplumu güçlendiren ve şekillendirendir. Sağlıklı bir toplumun inşasında öncelikli ve önemli bir role sahiptir. 
Dolayısıyla cinsiyet ayrımcılığının ve şiddetin her türlüsüne mutlak surette son verilmeli, tüm kadınların bireysel özgürlüğünü kazanması ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, her alanda daha aktif rol alması, hak, fırsat ve imkânlardan eşit bir biçimde yararlanmaları sağlanmalıdır” dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2024 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.