banner32
banner33
banner31

Lesinger Tatlısu’da Halkla Buluştu

07 Haziran 2023 Çarşamba 16:44
Lesinger  Tatlısu’da  Halkla Buluştu

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger köy ziyaretleri çerçevesinde Tatlısu köyünü ziyaret etti.

Tatlısu’da  konuşanLesinger, Tatlısu ziyaretinin YDP için oldukça önemli olduğunu, kendisi için ise zamanın çoğunu burada geçiren biri olarak ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti…

Figen Yaman Lesinger “ Girmediğimiz köy çalmadığımız kapı kalmayacak” dedi.

Lesinger konuşmasının devamında şunları söyledi; Sizlerinde bildiği gibi,  25 Haziran tarihinde bir ara seçim gerçekleştirmiş olacağız.

25 Haziran'da gerçekleşecek olan bu Ara Seçimde tek kadın milletvekili adayı olarak ,partimiz Yeniden Doğuş Partisi  adına bu yarışta yer almaktan gurur duyduğumu öncelikle belirtmek isterim.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini , bölgesel gelişmişlik farklarının azaldığı, refahın ülke sathına daha dengeli yayıldığı, ekonomik ve sosyal bütünleşmenin güçlendiği bir ülke haline getirmeyi hedefleyen partimle beraber bu kutlu yolda yürümeyi kendime görev edindim.

Partimiz, insanlık onuruna yaraşır şekilde hizmet etmeyi, bu uğurda politikalar geliştirmeyi, eşitliği, istikrarı, adaleti, çağdaşlığı hayati bir mesele olarak ele almaktadır.

Siyasete duyulan güvenin iyice azaldığı bir ortamda sahip olduğumuz enerjiyi kimseye fayda sağlamayan kısır iç çekişmelere değil, yarım asırlık bir geçmişi olan Cumhuriyetimize, Devletimize yeni bir vizyon kazandırmak için doğru hedeflere yönlendirmek adına bende partim ile beraber mücadelemi vererek elimden geleni yapacağım dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.