banner32
banner33
banner31

Lefkoşa surlarında çevre temizliği

16 Mayıs 2023 Salı 12:15
Lefkoşa surlarında çevre temizliği

Lefkoşa'da Çağlayan bölgesinden Ledra Palas Bölgesine kadar uzanan surlarda çevre temizliği yapılıyor.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Lefkoşa Surlarının temizlenmesi için çıkılan ihaleyi kazanan şirketle protokol imzalandı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, protokole Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Telza Construction Ltd Direktörü Can Osman Zayıf imza koydu.

Sözleşme Çağlayan bölgesinden, Ledra Palas Bölgesine kadar Lefkoşa Surlarının otlardan temizlenmesini kapsıyor.

Ataoğlu imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, olanaklar çerçevesinde ülkenin tarihi yapıtlarına iyileştirmeler yaptıklarını söyleyerek, ülke genelinde bir çok tarihi yapıtın günümüz koşullarına uyarlandığını anlattı.

Son olarak Mağusa’da bulunan Namık Kemal zindanını yenileyerek hizmete açtıklarını dile getiren Ataoğlu, “yakın zamanda Girne Antik Limanı’nın da bitmesi ile ülkemiz değerleri yeniden hayat bulmuş olacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.