banner32
banner33
banner31

Kudret Özersay’dan CTP’nin önerisine tepki

14 Nisan 2023 Cuma 22:00
Kudret Özersay’dan CTP’nin önerisine tepki

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası’na (EL-SEN) grevi sonlandırması yönünde öneri yapmasına tepki gösterdi.

HP Lideri Özersay, açıklamasında şunları ifade etti:

“Grev kalksın, ihalesiz iş yapımının önünü açacak olan yasa da Pazartesi Meclis'ten geçsin, AKSA ile ihalesiz dımdızlak müzakere masasına oturulsun, limanlar da ihalesiz özelleştirilsin, su arıtma ve benzeri konulardaki diğer "büyük projeler" de ihalesiz bu gayrimeşru çakma hükümetin inisiyatifine bırakılsın.”

Özersay, “Biraz daha zaman kazanalım, hele bu peşkeş sözleşmeleri yapılsın bir görelim dw sonra bakarız! Şimdi mücadele zamanı değil! Değil mi?” diye sordu.

Özersay, “Ne kadar da "yaratıcı" bir strateji değil mi? Ne kadar da mücadeleci ve muhalif bir duruş değil mi? Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.