banner32
banner33
banner31

KKTC Kaçak Emlakçıların İşgali Altında

15 Kasım 2023 Çarşamba 12:21
KKTC Kaçak Emlakçıların İşgali Altında

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur , Bugün çok tarihi bir gün 2017 yılından beri Emlakçılar lisans yasası 4 defa meclise geldi geri döndü çok büyük sıkıntılar çektik.

KAÇAK EMLAKÇILIKLARIN İŞGALİ ALTINDAYIZ

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur ,Ülkede büyük bir boşluk olduğunu ve kaçak emlakçıların işgali altında olduklarını belirterek meclise hali hazırda sunulan taslak bilgimiz dışında değiştirilerek yap boza çevrilmiş ve amcanın dışına kaymıştır.

Dernek başkanı Sungur, Bizlerin bilgisi dışında sunulan bu Emlakçılar Birliği taslağında yaptığımız incelemeler birçok usulsüz maddeler olduğunu ve bu durumun da mağduriyetler doğuracağını işaret ederek yetkililere uyarılarda bulunarak yanlıştan dönülmesi çağrısında bulundu.

KKTC'NİN EKONOMİSİNİ MAĞDUR EDECEK MADDELER VAR

Yeni Emlakçılar Birliği lisans yasasında KKTC'nin ekonomik dengelerini zora sokacak maddeler bulunduğunu belirten Başkan Sungur, Hukukçularımızın yaptığı incelemeler de KKTC yasalarına ters düşen birçok madenin olduğunu bugün burada toplanarak bilgimiz dışında ortaya atılan bu maddeleri avukatlarımız ve üyelerimiz ile birlikte bir yol haritası çizerek gerekli mücadeleyi başlatacağını duyurdu.

MUHATAPLARIMIZA ORTADA Kİ YANLIŞLIKLARI AKTARACAĞIZ

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur ,Emlakçılar birliği yasası ile ilgili görüşlerimizi dikkate almaları için devlet yetkilerine yasada ki yanlışlıkları sıkıntıların giderilmesi için gereken girişimleri başlatacağız.

Sungur ,Çağın koşullarına uygun tüm tarafları koruyacak ve gayrimenkul alım-satımlarından hiçbir kesimin mağdur etmeden vergisini ödeyen bir yasanın çıkması için yolumuza devam edeceklerini savunan Sungur, Hak hukuk ihlali olmadan tarafsız Emlakçılar Birliği lisansının çıkması için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.