banner32
banner33
banner31

KİÜ’de Ben ve Biz Olmak Konuşuldu

05 Mayıs 2023 Cuma 14:46
KİÜ’de Ben ve Biz Olmak Konuşuldu

Kıbrıs İlim Üniversitesi  “İlişkilerde Ben ve Biz Olmak” konferansını gerçekleştirdi.

Uluslararası Kongnitif Terapiler Birliği Başkanı, Yazar Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur ve Kıbrıs İlim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Aile ve Evlilik Danışmanı, Yazar Serhat Yabancı’nın katılımıyla gerçekleşen konferansta günümüz ilişkileri, ilişkilerde yapılan hatalar üzerine konuşuldu.

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Lale Ayşegül Büyükgönenç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu, Prof. Dr. Mesut Yalvaç, KİÜ Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş başta olmak üzere akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Uluslararası Kongnitif Terapiler Birliği Başkanı, Yazar Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur, etkinlik öncesi KİÜ Medya’ya yaptığı açıklamada, “İlişkiler üzerine konuşacağız. Aşk benleri yok etmek pahasına biz olabilmektir. Bunlardan bahsedeceğiz” dedi.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Aile ve Evlilik Danışmanı, Yazar Serhat Yabancı ise öğrencilerle bir araya gelmenin heyecanını paylaşarak, “ikili ilişkiler üzerine öğrencilerimizle sohbet edeceğiz” diye konuştu.

Etkinlik öncesi konuşma gerçekleştiren KİÜ Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş, ikili ilişkiler üzerine açıklamalarda bulunduktan sonra, “Bende burada bir öğrenci olarak keyifle bu konferansı dinleyeceğim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.