banner32
banner33
banner31

Hüseyin Çavuş Nokta Atış Oldu

18 Eylül 2023 Pazartesi 08:54
Hüseyin Çavuş Nokta Atış Oldu

Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli,  Tarım Bakanlığı görevine getirilen Hüseyin Çavuş’un üretim ve hayvancılığın halk ettiği yere çıkması açısından nokta atış olduğunu söyledi.
Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli,  Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş ile biraraya geldi.
Görüşmede özellikle halka ucuz ürünlerin ulaştırılması ve bu konuda pazar esnafının yapması gerekenler ve bakanlıktan beklentiler konuşuldu.
Güzelyurt’tan sonra Mesarya bölgesine de suyun ulaşması ile bir çok üründe kalitenin artmasının yanında fiyatların da düşeceği konusunda hem fikir olunan görüşmede izlenecek yol haritası ele alındı.
Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “nokta atış Hüseyin Çavus Kelle tarım için de üretim için de hayvancılık için de bu memlekette bir milat yaşanacak ise seninle yaşanacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.