banner32
banner33
banner31

Herhangi Bir Can Kaybı Ve Yaralanma Olmaması Tek Tesellimizdir

07 Mart 2024 Perşembe 10:16
Herhangi Bir Can Kaybı Ve Yaralanma Olmaması Tek Tesellimizdir

Cumhuriyetçi Türk Partisi Girne Milletvekili Fikri Toros, Işıl Reklam’da çıkan ve büyük üzüntüye neden olan yangınla ilgili paylaşımda bulundu.

Toros paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Reklamcılık sektöründe tanınmış işletmelerimizden biri olan Işıl Reklam’a ait mobilya mağazasında, kaynağı henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, bizleri derinden üzmüştür!

İtfaiye ekipleri, sivil savunma, bölge belediyeleri ve çevrede bulunan duyarlı kişilerin ortaya koyduğu büyük özveriyle söndürülen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması tek tesellimizdir.

Kıymetli iş insanlarımız ve arkadaşlarımız Zeki Taşcı, Işıl Taşcı, İnan Taşcı ve Güven Taşcı başta olmak üzere, tüm Işıl Reklam ailesine Toros Ailesi ve şahsım adına geçmiş olsun dileklerimizi iletirim.

Yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.