banner32
banner33
banner31

Hava durumu sunucusunun canlı yayında korkutan anları!

ABD’li bir hava durumu sunucusu olan Alissa Carlson Schwartz, canlı yayında bayılarak ekran başında korkutan anların yaşanmasına neden oldu. Bu esnada yere yığılan Schwartz'ın gözlerinin başının arkasına döndüğünün görülmesi de izleyenleri korkuttu. Schwartz'ın aniden yere yığıldığı görüntüler ise sosyal medyada yayıldı.

20 Mart 2023 Pazartesi 10:13
Hava durumu sunucusunun canlı yayında korkutan anları!

Canlı yayın kazaları ve canlı yayın talihsizlikleri zaman zaman meydana gelebiliyor. ABD’li hava durumu sunucusu Alissa Carlson Schwartz'ın başına da tam olarak bu geldi. Schwartz, canlı yayında bayıldı. Schwartz'ın canlı yayında bayılması herkesi korku dolu anlar yaşattı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, CBS LA hava durumu sunucusu Alissa Carlson Schwartz, kent sakinlerine sabah 7 raporunu vermek üzereydi. Yardımcı sunucular, bölümler arasında sohbet ettiği esnada Alissa Carlson Schwartz'ın (kollarını masaya dayamadan önce) yüzünün rengi aniden soldu.

1

GÖZLERİ BAŞININ ARKASINA DÖNDÜ

Schwartz, bu sırada yüzündeki gülümsemeyi korumaya çalışıyor gibi görünüyordu. Ancak daha tahminlerine başlayamadan gözleri başının arkasına yuvarlandı. Başı masaya birkaç santim kalana kadar yavaşça kollarının üzerine düştü. Ardından bacakları tutmamış olacak ki bir sarsıntıyla yere düştü.

2

Yardımcı sunucular Nichelle Medina ve Rachel Kim ilk başta Schwartz'ın bayıldığını fark etmemiş gibi görünüyordu. Hatta Nichelle Medina şaka yaparak "Alissa, bu gerçekten fırtına öncesi sessizlik." dedi.

Aktarılanlara göre şov canlı bir bölüme dönmedi, bunun yerine önceden kaydedilmiş bölümler yayınlandı.

3

Herkesi dehşete düşüren bu anlar sosyal medyada sayısız kez paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.