banner32
banner33
banner31

Hasan Küçük, İrsen Küçük’ün Ölüm Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj Yayımladı

09 Mart 2024 Cumartesi 13:28
Hasan Küçük, İrsen Küçük’ün Ölüm Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj Yayımladı

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Dr. Hasan Küçük,  eski Başbakan, bakan ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanlarından İrsen Küçük’ün vefatının 5. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Küçük mesajında şunları kaydetti;
“Kıbrıs Türk Halkı’nın varoluş mücadelesinde yer alan ‘Erenköy Mücahidi’ olarak adını tarihe yazdıran rahmetli Genel Başkanımız İrsen Küçük’ü özlemle ve rahmetle anıyorum. Ülkemizin kalkınma hamlesinde önemli görevler üstlenen ve en son Başbakanlık yaparak büyük projelere imza atan dava insanı İrsen Küçük’ün bize emanet ettiklerine sahip çıkacağız. Ulusal Birlik Partisi’nin bir neferi olarak ben de rahmetli genel başkanımız İrsen Küçük gibi Ulusal Birlik Partisi’nin ve KKTC’nin gelişip kalkınması için sorumluluğumun farkında görev yapmaya devam edeceğim.
Bu vesileyle UBP eski Genel Başkan ve Başbakanımız İrsen Küçük’ü vefatının beşinci yıldönümünde sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyor, ailesine başsağlığı diliyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.