banner32
banner33
banner31

Hasan Küçük: Azerbaycan Türkü’nün Yanındayız

19 Eylül 2023 Salı 15:20
Hasan Küçük: Azerbaycan Türkü’nün Yanındayız

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatmasını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

Son dönemlerde artan Ermeni provokasyonu ve yaşanan son olayların bardağı taşırdığını ifaden eden Küçük, Azerbaycan ordusunun ülkesinin hak ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek Ermeni teröristleri etkisiz hale getirmeye başladığını söyledi.

Küçük, Kıbrıs Türk Halkı olarak kardeş ülke Azerbaycan halkının yanında olduklarını belirterek, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmamakta, yalnızca meşru askeri hedefler yok edilmektedir" açıklamasının önemli olduğunu kaydetti.

Yazılı açıklama yapan Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük şunları kaydetti;

Türk Devletleri Teşkilatının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yaşanan bu olay yaşadığımız coğrafyanın ne kadar zor olduğunu gözler önüne sermiştir. Önce Anavatan Türkiye’miz sonra başta kardeş ülkemiz Azerbaycan olmak üzere tüm Türk Devleri ortak bir tepki göstermeliyiz. Bu bağlamda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar şifalar sunarım.

Son Güncelleme: 19.09.2023 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.