banner32
banner33
banner31

Flaş gelişmeyi Kudret Özersay duyurdu

18 Ocak 2024 Perşembe 20:12
Flaş gelişmeyi Kudret Özersay duyurdu

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, “Bugün Maliye Bakanlığı'ndan bir yazı aldık. Maliye Bakanlığı, kendisine bağlı Vergi Dairesi'ne bazı şirketlerle ilgili ne kadar vergi verdiklerine dair sorularımızın cevaplarını, talep ettiğimiz bilgileri hazırlaması yönünde TALİMAT VERDİ. Yani İLK ADIM ATILDI. Bakanlık atmış olduğu bu adımla ilgili olarak bizi de bir yazı ile bilgilendirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Özersay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Sayın Erhan Arıklı'nın servet artışının kaynağı olarak gösterdiği, 3 milyon $ cirodan ve 10 milyon Sterlin değerden bahsettiği şirketlerin ya da kendisnin devlete VERGİ VERİP VERMEDİĞİ ya da NE KADAR VERGİ VERDİĞİ ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı'na yazılı olarak başvurup dün sorular sormuştuk.

Dün Bilgi Edinme Hakkı Yasası uyarınca Maliye Bakanlığı'na yapmış olduğumuz BAŞVURU İLERLİYOR.  Yasaya göre 15 gün içerisinde bu bilgilerin yasaların çizdiği çerçevede verilmesi gerekiyor.

Söz verdiğimiz üzere konuyu yakından takip ediyoruz ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz.

#PeşiniBırakmayacağız

#ÖnceMemleket

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.