banner32
banner33
banner31

Fırtına Karanfil, İrsen Küçük’ün Ölüm Yıl Dönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

09 Mart 2024 Cumartesi 13:33
Fırtına Karanfil, İrsen Küçük’ün Ölüm Yıl Dönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Ulusal Birlik Partisi Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Kurucu Meclis Üyeliği, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanlığı, Milletvekilliği, Bakanlık ve Başbakanlık görevlerinde bulunmuş, Erenköy Mücahidi olarak milli mücadeleye katkı koymuş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Merhum Başbakanlarından İrsen Küçük’ü ölümünün beşinci yılında andı.
Karanfil mesajında, İrsen Küçük’ün ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizerek, “İrsen Küçük, ülkemizin yetiştirdiği değerli siyasilerden birisi olmakla birlikte, çok sevdiği ülkesine ve partisine ömrünün yettiğince hizmet etmiş, yeri asla doldurulamayacak bir liderdir.” İfadelerine yer verdi.
Karanfil şöyle devam etti;
“Erenköy mücahidi olarak milli mücadele yıllarında vatanı için büyük katkı ortaya koyan Küçük, yaşamının ileriki zamanlarında da siyasi kimliği ile özverili çalışmalarını sürdürmüştür. Tek derdi ülkesi olan Küçük, partisine ve ülkesine sayısız hizmetlerde bulunmuş, bizlere yürüdüğümüz bu yolda ışık olmuştur. Siyaset yaşamında ve hayatı boyunca yaptığı her çalışma hatırlanacak, genç nesillere örnek olacaktır. Partimiz Ulusal Birlik Partisinin Genel Başkanlığını yürüttüğü süreçte de insan ve vatan sevgisini önde tutmuş, ülkesi için gece gündüz yorulmadan çalışmıştır. 
Yokluğunun 5. yılında çok değerli Devlet adamı, Merhum Başbakanımız İrsen Küçük’ün manevi huzurunda saygıyla eğiliyor, hasret, rahmet ve minnet ve özlemle anıyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.