banner32
banner33
banner31

“En doğru aday Serhan Aktunç”

23 Mayıs 2023 Salı 11:24
“En doğru aday Serhan Aktunç”

Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu, “Adaylar içerisinde en doğru aday olduğunu ve meclise gitmeyi en çok hak eden kişi olduğunu düşündüğüm için de sonuna kadar Serhan’la birlikte bu yolu yürüyoruz, destekliyorum” dedi. 

Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu, Miray İçsel’le Özel programına konuk oldu.

Dr. Remzi Gardiyanoğlu, adaylar içerisinde meclise gitmeyi en çok hak eden ve doğru adayın Serhan Aktunç olduğunu söyledi: 
“Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısıyım hem partimden hem de adaylar içerisinde en doğru aday olduğunu ve meclise gitmeyi en çok hak eden kişi olduğunu düşündüğüm için de sonuna kadar Serhan’la birlikte bu yolu yürüyoruz, destekliyorum. Umarım her şey güzel olur, halkımız bir parti adayını değil de meclise bir kişi yollayacağız, en azından yolladığımız bu bir kişi başvuru yapan adaylar içinde en doğru kişi olur.” 

Gardiyanoğlu, “Tek bir aday göndereceğiz zaten bu 25 Haziran’daki seçimde doğru adayı meclise gönderir, bundan sonraki seçimlerde de en azından doğru adayların seçilmesi adına Serhan ile bir başlangıç yapmış oluruz. Umarım kazanır, kalbimiz ve tüm desteğimiz Serhan’la” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.