banner32
banner33
banner31

EL-SEN üyelerinin Teknecik Elektrik Santrali'ndeki bekleyişi devam ediyor

AKSA teknisyenlerinin Teknecik Elektrik Santrali'ne girmesinin ardından EL-SEN üyelerinin dün geceden beri santral önündeki bekleyişi devam ediyor. Ayrıca, KTÖS, Sol Hareket, CTP, KTAMS, KTOEÖS ve Türk-Sen’de eylemcilere destek vermek için Teknecik’te.

14 Nisan 2023 Cuma 11:43
EL-SEN üyelerinin Teknecik Elektrik Santrali'ndeki bekleyişi devam ediyor

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası'nın (EL-SEN), Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’na karşı başlatmış olduğu eylemin 17’nci günü.

Türkiye’den gelen AKSA teknisyenlerinin Teknecik Elektrik Santrali'ne girmesinin ardından El-Sen üyeleri dün gece santralin önünde toplandı.

Kamu İhale Yasası’ndaki değişikliğe karşı iki haftadır eylemini sürdüren EL-SEN ise Aksa’dan bir ekibin Teknecik Elektrik Santrali’ndeki arızanın giderilmesi amacıyla santrale gitmesi nedeniyle üyeleriyle santralde eylem ateşi yaktı…

Dün geceden itibaren Teknecik’te nöbet tutan EL-SEN üyelerinin bekleyişi sürerken, polis ekipleri de onlarla birlikte beklemeye devam ediyor.

Teknecik Santrali’ne ise sadece vardiya değişikliği için giriş ve çıkışlara izin verildiği, bunun dışındaki giriş-çıkışların yasak olduğu bildirildi.

KTÖS, Sol Hareket, CTP, KTAMS, KTOEÖS ve Türk-Sen’de Teknecik’te eyleme destek verenler arasında yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.