banner32
banner33
banner31

Dünya Kadınlar Gününü kutlarken! Filistin de kadınlar ölüyor…

10 Mart 2024 Pazar 19:58
Dünya Kadınlar Gününü kutlarken! Filistin de kadınlar ölüyor…

Ekim ayından beri süre gelen İsrail’in sözde nefsi müdefaa adı altında başlattığı soykırımda masum insanlar ölüyor. İsrail’in kural tanımaz canice acımasızca saldırılarında nice anneler kadınlar en küçüğü 14 günlük olan çocuklar öldü.
Önce bombalarla mermilerle… 
Şimdi ise açlıktan ölüyorlar insani yardım konvoylarını durdurmak engellemek zalimliktir, caniliktir, insanlıktan nasibini almamaktır. Barbar İsraillin bu vahşeti derhal durdurmasını istiyoruz… 
Susmak suça ortak olmaktır. 
Susmuyoruz sevgili kardeşlerimiz!!!
Bizler yakın tarihte aynı acıları yaşamış sağduyulu Kuzey Kıbrıs Türk Halkı olarak elimizden geldiğince her platformda bu vahşeti dünya otoritelerine duyurup bu soykırımı durdurmak için çabalıyor ve savaşa hayır diyoruz. Filistinli kadınların annelerin kısacası Filistin halkının yaşamalarını ve içinde bulundukları toplumun inşaasında görev almalarını acılarının durdurulmasını ve vatanlarındaki yıkıma son verilmesini talep ediyoruz. 
Dünya kadınlar gününü kutlarken Filistin de kadınlar ölüyor… Kadın etkili, birleştirici, koruyucu ve sevginin timsalidir. Kadın üretendir, kadın doğurandır kadın yaşatandır. Kadınların yaşaması ve ilerlemesi adaletin şartıdır! 
Filistinli kadınlar ve annelerinin güvenli ortamda görevlerini yapabilmelerinin ön koşulu olduğunu dile getirdiğimiz “Barışın” şart olduğunu onları her alanda desteklemekte olduğumuzu dile getirmekteyiz. Tüm dünyada tartışılan Filistin davası konusunda Filistinli kadınlara ve Filistin halkına desteğimiz tamdır.
İsrailin bu canice katliama derhal son verip Filistin halkının topraklarından çekilmesini ve insani yardımların insanlığa yakışır şekilde verilmesini bu barbarlığa bir son verilmesini ivedilikle istiyoruz…
YDP kadın kolları başkan adayı Banu Balık

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.