banner32
banner33
banner31

Devlet Tiyatroları, çocuklar için sahnede

01 Aralık 2023 Cuma 12:35
Devlet Tiyatroları, çocuklar için sahnede

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, geleneksel hale gelen çocuk tiyatrosu prömiyerleriyle çocuklar için sahneye çıkmaya devam ediyor. 

Uzun yıllardır Karpaz'dan Lefke'ye çeşitli bölgelerde temsil yaparak binlerce çocuğa ulaşan tiyatromuz, 2023-24 sezonunu 4 yaş ve üzeri çocukları hedefleyen "Gizli Dünya" adlı oyunla bu kez Girne bölgesindeki öğrencilerle buluştu. 

KTEV Şehit Hasan Cafer ilkokulu, Ağırdağ Dağyolu, Mustafa Çağatay İlkokulu, Alsancak İlkokulu, Çamlıbel Aysun İlkokulu ve Karşıyaka Merkez İlkokulu’dan gelen öğrenciler, GAÜ Spektrum da sahnelenen Gizli Dünya oyunu ile öğrencilerin beğenisini topladı.
Gizli Dünya oyunu bugün ise Lapta İlkokulu, Mehmet Boransel İlkokulu, Tepebaşı İlkokulu ve Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencileri ile buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.