banner32
banner33
banner31

Başka Çocuklarımızın Çığlıklarını Duymak İstemiyoruz

25 Mart 2023 Cumartesi 11:07
Başka Çocuklarımızın Çığlıklarını Duymak İstemiyoruz

Hakikat’e konuk olan UBP Milletvekili Hasan Küçük,  olası krizlere ve doğal afetlere karşı yasa gücüyle korunan bir fon var edilmesi gerektiğini savunarak, “Biz başka çığlıklar duymak istemiyoruz, biz başka toplu mezarlar açmak istemiyoruz” dedi. 
BU YASADA SİYASİ BİR RANT DEĞİLDİR
Konuyla ilgili konuşan Küçük,  “Varsın bu yasa geçerken belli gruplar bağıracaksa bağırsın meclisteki muhalefetin de çığlıklarını duymaya hazırım ama ben beklenmedik durumda çocuklarımın çığlığını duymak istemem. Bu yasadan siyasi bir rant beklemiyoruz siyaseten bu bizim sorumluluğumuzdur” dedi. 
TÜM SAMİMİYETİMİZLE DOĞRUYU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
 Halka bilgi kirliliği yaratarak olumsuzluk yaratıldığını savunan Küçük, “Tüm samimiyetimizle doğru bir şey yapmaya çalışıyoruz. Ortada toplumsal bir sorun varsa insan hayatı ön plandaysa sadece belli bir kesim sorumlu olamaz” diye ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.