banner32
banner33
banner31

Başbakan Ünal Üstel İş İnsanları İle Enterkonnekte Bağlantı Seçeneklerini Görüştü

19 Nisan 2023 Çarşamba 14:25
Başbakan Ünal Üstel İş İnsanları İle Enterkonnekte Bağlantı Seçeneklerini Görüştü

Kıbrıs Türk Ticaret Odası tarafından uzmanlara hazırlatılan “KKTC’de Güncel Elektrik Üretim Durumu ve Enterkonnekte Bağlantı Seçenekleri Raporu” Başbakan Ünal Üstel’e sunuldu.

Dr. Murat Fahrioğlu tarafından gerçekleştirilen sunum sonrasında bir açıklama yapan Başbakan Ünal Üstel KTTO yetkililerine yapmış oldukları çalışmalar ve vermiş oldukları teknik bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Başbakan Ünal Üstel “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin enerji arz güvenliğinin sağlanması için konunun uzmanları, sivil toplum kuruluşları ve konuya paydaş tüm kesimlerle bir araya gelerek ülkede uzun yıllardır yaşanan elektrik sorunlarını ortadan kaldıracak Ulusal Enerji Vizyonunu oluşturacaklarını ve en kısa sürede gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.