banner32
banner33
banner31

Bakan Gardiyanoğlu'ndan destek

22 Nisan 2024 Pazartesi 12:31
Bakan Gardiyanoğlu'ndan destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, hakkın verilmeyen alınan bir olgu olduğunu, kadınların hak alma mücadelesinde yanlarında olacaklarını söyledi.
Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nin iş birliğinde düzenlenen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin destek verdiği “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun” açılış törenine katıldı.
Siyasette alınan kararların bazen en yakınlarını bile üzeceğini belirten Gardiyanoğlu, “toplum menfaatini ilgilendiren konularda geri adım atmamak gerekir” tavsiyesinde bulundu.
Gardiyanoğlu, siyasette her şeyi ben biliyorum demenin doğru olmadığını dinlemenin de gerektiğini kaydetti.
Çalışma Bakanlığı bünyesinde kadın çalışan sayısını %64 olarak açıklayan Gardiyanoğlu, müdürlük makamında bulunan 6 personelin 3’ünün kadın olduğunu bunun da işlerin hızlı yürümesine büyük etki ettiğini söyledi.
Siyasetin kadını ve erkeği olmadığını belirten Gardiyanoğlu, “Siyaset ve Liderlik Okulu’na” başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.