banner32
banner33
banner31

Atalay "Ramazan Bereketi ile Geliyoruz"

25 Mart 2024 Pazartesi 21:33
Atalay "Ramazan Bereketi ile Geliyoruz"

YDP Genel Sekreteri ve Genel Başkan Adayı Talip Atalay dün Girne Pazar yerinde bir iftar programı düzenledi. Buradaki kalabalığa hitap eden Atalay, Ramazan ayının bereketi ile geliyoruz” mesajı verdi.
Atalay şunları kaydetti.
Değerli kardeşlerim, bugün burada mübarek bir sofra etrafında toplandık. Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz hem de uzun zamandır parti içindeki küskünleri tekrardan biraya geldiğini görüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Birileri bizim bu birlikteliğimizden rahatsız olsa da tabanımız ile birlikte her geçen gün daha da güçlenerek zafere doğru ilerliyoruz. 
Çekilmem için her gün çağrı yapılıyor çünkü kazanabilmesinin başka türlü mümkün olmadığını biliyor. Biz nefsani değil mecburi durumlardan dolayı bu yola çıktık. Keşke buna gerek kalmasaydı, bu kadar arkadaşımızı hiç küstürmeselerdi ve kurultay için harcanılan enerjiyi partimizi büyütmek için harcasalardı. 
Bizim niyetimiz sadece parti başkanlığı değil. Bizim yola çıkmamızın nedeni partiyi büyütmek, ilk seçimlerde iktidara aday bir konuma getirmektir. Bugün buradaki bu kalabalık bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır.

Değerli kardeşlerim, 
Bugün gerek ülkemizde gerekse yaşadığımız coğrafyada büyük sorunlar var. Biz bu sorunlarından altında ancak birlik olabilirsek kalkabiliriz. Bugün burada sağladığımız birlikteliğimizi, kurultayımızdan sonra daha da büyütüp iktidarda daha çok söz sahibi olmamız gerekiyor. Hem kendi tabanımızın uğradığı haksızlıklara ses çıkartmak, hem ülkede her gün yeni bir yolsuzluğun patlak verdiği bir ortamda haksızlıklara dur demek için YDP’nin kurultayı tarihi bir fırsattır. 
Bir olacağız, diri olacağız, değişime talip olacağız ve hep birlikte önce kurultayı kazanıp sonra iktidara Talip olacağız…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.