banner32
banner33
banner31

Alsancak'ta vahşet

26 Nisan 2023 Çarşamba 11:38
Alsancak'ta vahşet

Alsancak’ta bugün sabah saatlerinde vahşet yaşandı.

8 sevimli dostumuz kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslara tarafından zehirlenerek katledildi.

Gögüs hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Füsun Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Alsancak bölgesinde besledikleri sokak köpeklerinin zehirlendiğini ifade ederek, yetkililerden yardım istedi.

Yıldız’ın paylaşımı şöyle:

Sabaha çok kötü bir haberle başladım. Çağatay Özbirim caddesinde sokakta bakıp beslediğimiz canlarımızı 4'u yavru toplam 8 patili dostu zehirlenmiş olarak bulduk.

Bir canlının hayatini sonlandırmak cinayettir. Bu zihniyette insan demeye dilimin varmadığı her kim ve/veya kimlerse bu katillerle  aynı havayı solumaktan  aynı bölgede oturmaktan, trafikte aynı yolları kullanmaktan  hicap duyuyorum. Sessiz dostları sokaklardan kurtaramadığımız süre bu kan donduran olaylar devam edecek. Yerel yönetimler lütfen sessiz dostların sesi olan bizleri duyun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.