banner32
banner33
banner31

Akpınar'dan sert Girne Limanı açıklaması

24 Nisan 2023 Pazartesi 10:48
Akpınar'dan sert Girne Limanı açıklaması

Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Girne Milletvekili Serhat Akpınar, Girne’mizin tarihi antik limanı üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara izin vermeyeceğiz . Tarihi Limanımız , KKTC nin , Girnemizin , Girnelilerimizin Kırmızı çizgisi . Turizmin Başkenti Girnemizin , Ülkemizin en önemli Turizm ve Kültür Miras Varlığımızın , Çekim merkezinin böylesi amatör , çiğ yaklaşımlara ve algı oyunlarına terk edemeyiz “ dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Akpınar şöyle dedi;

Az sonra Girne Antik Liman’da incelemelerde bulunacağız . Yaratılmaya çalışılan ters algı operasyonlarının aksine ! Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Sn . Fikri Ataoğlu ve Bakanlık Yetkilileri hassasiyetle sürecin takibinde ve yönetiminde boşluk bırakmaz iken , Demokrat Parti Bünyesine olan , Bakanlığımızın KKTC için Asli önem arzeden en önemli gelişim Projelerinden , Girne’mizin tarihi antik limanı üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara izin vermeyeceğiz . Tarihi Limanımız , KKTC nin , Girnemizin , Girnelilerimizin Kırmızı çizgisi . Turizmin Başkenti Girnemizin , Ülkemizin en önemli Turizm ve Kültür Miras Varlığımızın , Çekim merkezinin böylesi amatör , çiğ yaklaşımlara ve algı oyunlarına terk edemeyiz . 
Ben Tüm Sivil Toplum Örgütlerimizi , Turizm Yatırımcılarımızı , Esnafımızı , Üniversitelerimizi , Girne Belediyemizi , Girne İnsiyatifimizi , Halkımızı ve tabiki KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı mızı tüm Siyasi Parti Girne Milletvekilleri olmak üzere Milletvekillerimizi Girne Limanımıza sahip çıkmamızın çağrısını yapıyorum . 
Bu Ülke KKTC Bizim . Siyasi oyunlara , amatör yönetim şekillenmelerine artık takadımız Yok . 
İlk Kare tarihi Limanımızı gezmeye gelen 19 Mayıs Kolejimizle . Gençlerimizin geleceğine çok daha duyarlı olmalıyız . 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.