banner32
banner33
banner31

3 Ülkenin Pediatri Hekimleri KKTC’de Buluşuyor

18 Nisan 2024 Perşembe 17:12
3 Ülkenin Pediatri Hekimleri KKTC’de Buluşuyor

İlk defa 3 kardeş ülke tarafından gerçekleştirilecek olan Türkiye – Azerbaycan – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ortak Pediatri Eğitim Toplantısı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak.
Bu büyük organizasyon öncesinde açıklama yapan Dünya Pediyatri Birliği Eski Başkanı Prof Dr Enver Hasanoğlu, “Türkiye, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden alanında uzman hekimlerin interaktif olgular ile katkı vereceği ve aynı ülkelerden yaklaşık 400 civarında dinleyici hekimin katılım gerçekleştireceği 4 günlük bir eğitim toplantısı olacaktır” dedi.
Hasanoğlu, “ilk kez üç kardeş ülkenin birlikte gerçekleştireceği Türkiye – Azerbaycan – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ortak Pediatri Eğitim Toplantısı, 2018 yılından bu yana her yıl Türkiye Milli Pediatri Derneği tarafından Kuzey Kıbrıs’ta düzenlenen Çocuk Hekiminin Bir Günü Eğitim Toplantısı'nın 7.si ile birlikte Girne'de düzenlenmektedir” ifadelerini kullandı.
Toplantıda ülkemizin yakından tanıdığı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan da hazır bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.